Få mest mulig ut av bilen din: 10 råd for å øke salgsverdien på bruktbilen

Øk salgsverdien på bruktbilen din med våre 10 enkle tips! Vi hjelper deg med å maksimere fortjenesten og tiltrekke potensielle kjøpere ved å gi bilen din et ansiktsløft. Lær hvordan du enkelt kan forbedre bilens utseende og funksjon, fra å oppgradere lydanlegget til å investere i nye gulvmatter.

Rene setetrekk

Slitne setetrekk kan være vanskelige å friske opp, men en grundig rengjøring er et godt sted å starte. Hvis ikke, kan du vurdere å kjøpe universaltrekk som gir et bedre inntrykk og øker komforten.

Felger

Slitne setetrekk kan være vanskelige å friske opp, men en grundig rengjøring er et godt sted å starte. Hvis ikke, kan du vurdere å kjøpe universal-trekk som gir et bedre inntrykk og øker komforten.

Felger

Ingen liker rustne felger. Lettmetallfelger vil garantert løfte utseendet og øke bilens verdi. Hvis du vil spare penger, kan et sett med stilige hjulkapsler også gi et bedre inntrykk.

Gode dekk

Sørg for at dekkene er i god stand, ettersom dette er noe de fleste sjekker. Kanskje til og med vurdere å skifte til nye dekk for et ekstra pluss?

Lydanlegg

Det finnes mange fantastiske lydanlegg som kan erstatte din gamle originale spiller. De kommer med spennende funksjoner, og investeringen kan lønne seg når du skal selge bilen.

Friske gulvmatter

Gammeldagse, grå gulvmatter gir et kjedelig inntrykk og kan få bilen til å virke eldre enn den er. Nye, flotte matter er en liten investering som sannsynligvis vil øke bilens verdi.

Regelmessig service

En bil som har fulgt alle serviceintervaller vil alltid være mer verdt enn en bil som ikke har det. Hold bilen i topp stand ved å ta den med til service jevnlig.

Skinnende motor

En skitten motor gir aldri et godt inntrykk, selv om den er godt vedlikeholdt. Bruk et egnet motorvaskemiddel og vær forsiktig med høytrykksvasker. Vi kan hjelpe deg med å få motoren skinnende ren.

Sjekk sikringer

Har de elektriske vinduene eller annet utstyr sluttet å virke? Ofte er det bare en sikring som må byttes. Gjør det med en gang, så kan det påvirke bilens verdi positivt. Du finner informasjon om sikringer i bilens brukerhåndbok.

Fjern dårlig lukt

Dårlig lukt i bilen kan skremme bort potensielle kjøpere og redusere verdien. Gi bilen en skikkelig vask og rens setene om nødvendig.

Hengerfeste

Mange drømmer om å ha hengerfeste, og det kan være en god idé å ettermontere et på bilen din. Vi er her for å hjelpe deg med denne jobben og gjøre det enkelt for deg.

Hos oss kan du få hjelp og kjøpe utstyr for å gjøre bilen klar til salg.

Bestill Time

– Service, Reparasjon eller EU-kontroll

Bestillingen gjelder kun som en foreløpig og uforpliktende forespørsel, og du vil derfor bli kontaktet via E-post eller telefon, avhengig av hva du har valgt. Bestillingen er IKKE gjeldende før du aksepterer tilbudet, og betaling vil først skje i verkstedet etter utført og godkjent arbeid


 For å sikre oss at vi har riktig verktøy og materiale, trenger vi å vite hvilken bil du har, og ved evt. service hvor langt den har gått. Velg ønsket dato og evt. klokkeslett. Når vi har behandlet din forespørsel, vil vi kontakte deg for å bekrefte dato og tid for levering av kjøretøy, samt bli enige om endelig tidspunkt for inspeksjon.


Siste trinn  Fyll ut opplysninger, samt hvilken måte vi skal kontakte deg på. Bekreft deretter forespørselen. Takk!


Siggerudveien Bilverksted AS

Siggerudveien Bilverksted AS

Svarer vanligvis innen 1 time

Chat er stengt nå

Siggerudveien Bilverksted AS
Hei. Har du spørsmål eller annet som ikke haster, så kan du Chatte direkte med oss via din egen Facebook Messenger. Vi svarer deg så snart vi har ledig tid. Hvis det haster, så ring oss på tlf. 64 86 90 28
Messenger Trenger du hjelp?