Om
Verkstedet

Litt historie

Vårt verksted har vært i drift siden 1950. Vi har gjennom disse årene utvidet driften med både personal og lokaler.

Verkstedet har siden 2016 vært tilknyttet Mekonomen, som betyr at vi har gode avtaler på kvalitetsdeler og utstyr. Vi deltar jevnlig på kurs i regi av Mekonomen, slik at vi holder oss oppdatert på utviklingen i bilbransjen.

For deg som kunde, betyr dette at når du leverer bilen din hos oss, kan vi garantere at jobben blir utført på en fagmessig god måte.

Bilder & Tekst + evt Tidslinje

Tilbakemeldinger fra kunder

(fra Facebook & Google)

Vi tar oss av EU-kontrollen

- så kan du ta deg en kopp kaffe i mellomtiden...

Godkjent av Statens Vegvesen
Stetens Vegvesen - EU kontroll
Logo Metronomen

Bestill Time

– Service, Reparasjon eller EU-kontroll

Bestillingen gjelder kun som en foreløpig og uforpliktende forespørsel, og du vil derfor bli kontaktet via E-post eller telefon, avhengig av hva du har valgt. Bestillingen er IKKE gjeldende før du aksepterer tilbudet, og betaling vil først skje i verkstedet etter utført og godkjent arbeid


 For å sikre oss at vi har riktig verktøy og materiale, trenger vi å vite hvilken bil du har, og ved evt. service hvor langt den har gått. Velg ønsket dato og evt. klokkeslett. Når vi har behandlet din forespørsel, vil vi kontakte deg for å bekrefte dato og tid for levering av kjøretøy, samt bli enige om endelig tidspunkt for inspeksjon.


Siste trinn  Fyll ut opplysninger, samt hvilken måte vi skal kontakte deg på. Bekreft deretter forespørselen. Takk!


Siggerudveien Bilverksted AS

Siggerudveien Bilverksted AS

Svarer vanligvis innen 1 time

Chat er stengt nå

Siggerudveien Bilverksted AS
Hei. Har du spørsmål eller annet som ikke haster, så kan du Chatte direkte med oss via din egen Facebook Messenger. Vi svarer deg så snart vi har ledig tid. Hvis det haster, så ring oss på tlf. 64 86 90 28
Messenger Trenger du hjelp?